Vanaf v5.2 is er in de kassa een wachtbonnen systeem.

Hiermee kan je tijdelijk een bon opmaken en deze bewaren om dan verder op een later tijdstip verder af te werken.

Dit kan gebruikt worden als je meerdere behandelingen uitvoert bij een klant en je wenst die snel bij te houden.

Vb : Klant komt op te kleuren + snit + brushing

Stappen :

1. Klant komt in de zaak en je begint met kleuren  (vb: klant A)
  2. In de kassa kies je de klant en sla je dan de behandeling "Kleuren" aan.
  3. Klik dan op de  wachtbon knop rechtsboven in de kassa "+"
  4. Nu kan je een andere klant behandelen..
  5. Nadat de kleuren zijn ingewerkt ga je een snit uitvoeren bij deze klant  (klant A)
  6. Je klikt op rechstboven op de wachtbon knop en kies dan de klant uit de lijst
  7. Kies dan Wachtbon nemen
  8. Deze bon komt nu terug in de kassa en nu kan je een snit toevoegen aan deze bon.
  9. Indien je deze bon terug in wacht wenst te zetten klik terug op de wachtbon knop "+"
  10. Indien je de klant verder wenst af te rekenen klik dan op "BETAAL"..

Tip :

Indien een klant een offerte wenst voor een reeks behandelingen dan kan je dit ook afprinten zonder dat je een kassabon moet opmaken.

1. Maak de kassabon op
  2. In plaats van op afrekenen te klikken klik op Wachtbon "+" knop
  3. Nu staat de bon in wacht
  4. Klik nogmaals op de wachtbon knop, nu krijg je alle wachtbonnen
  5. Kies dan de bon uit die je wenst af te printen en kik dan op "Print wachtbon (offerte)"

Tip 2 :

Hoe kan je de lijst van de wachtbonnen opvragen ?

Wanneer er GEEN behandelingen / producten staan in het kassabonscherm rechts en je klikt dan op de wachtbon knop dan wordt de lijst getoond met alle wachtbonnen in.

Wanneer er 1 of meerdere items staan rechts in het kassagedeelte (dus je hebt al een dienst of product gekozen) dan en je klikt op de wachtbon knop, dan gaat het systeem deze informatie bewaren als een wachtbon.

Wachtbonnen scherm