Om een wettelijke factuur op te maken heb je de facturatiegegevens van de klant nodig.

Deze gegevens (vb adresgegevens) zijn vaak verschillend dan deze van hun bedrijf.

De facturatiegegevens kan je op 2 manieren toevoegen:

- Via de lijst van kassabonnen waarvoor je een factuur wenst op te maken.

In dit geval zie je dat de naam van de klant is onderstreept, als je daarop klikt dan krijg je een nieuw scherm  waarop je deze facturatiegegevens kan ingeven.

Eens ingevuld dan blijven deze facturatiegevens bewaard bij deze klant.

Via de webapp kan je ook facturatiegevens van de klant ingeven.

Ga hiervoor naar Klanten > kies een klant uit en in het detailscherm zie je een knop "BTW, zaak,.."