Op een iPad zijn de pakketten terug te vinden onder de categorieën waar ze gekoppeld zijn.

Op een Iphone hebben we geen voldoende plaats om deze knoppen te tonen. Daarom worden ze dan in een lijstvorm getoond.

Als je dus een afspraak opmaakt en je klikt op "behandeling" dan krijg je een lijst te zien met alle behandelingen.

Rechtsboven in het scherm zie je het pakket logo staan. Als je daar op klikt dan kom je in de lijst van de pakketten.