Een pakket is een combinatie van meerdere behandelingen.

Pakketten in de agenda worden vooral gebruikt in kapsalons , een voorbeeld is : Kleuren + snit.

Hoe zet je een pakket (menu) op ?

Ga in de app naar Instellingen > Pakketten

Klik vervolgens rechtsboven op "+" om een nieuw pakket toe te voegen.

We gaan in dit voorbeeld een pakket opmaken voor Kleuren + snit

• We geven de pakket de naam "Kleuren kort en snit".
  • We hangen deze pakket aan een categorie, zo weet je waar je deze pakket in de agenda / kassa kan terugvinden (onder de knop Dames > Kleuren)
  • Vervolgens geef je de diensten aan die in het pakket gebruikt moeten worden
  • Verkoopprijs : indien je ook deze pakket wenst af te rekenen in de kassa vul dan ook de prijs in van de diensten tezamen. (in pakketvorm kan het soms zijn dat de totale prijs iets goedkoper is dan de diensten afzonderlijk)

Als je alles hebt ingevuld klik dan op de knop "bewaar" rechtsboven

In bovenstaand voorbeeld hebben we bij kleuren een pauze tijd voorzien.

Als je nu naar de agenda / kassa  gaat  ga je nu deze pakket terugvinden onder de knop (categorie) "Dames > Kleuren"

Een pakket kan je zien aan het icoontje in de linkerbeneden hoek.

Als je een pakket kiest dan gaat het systeem automatisch de behandelingen voorzien onder elkaar.

Bij bewaren van een pakket gaat het systeem de 2 behandelingen onder elkaar plaatsen met eventueel een ruimte ertussen (pauze tijd)