Het is mogelijk om de sumup betaalmodule te integreren in Posworld. Zo kan je vanuit de kassa in Posworld het bedrag doorsturen naar Sumup betaalmodule.

Hoe activeren Sumup betaalmodule :

Ga naar op je ipad/iphone naar Instellingen > Randapparatuur > Betaalproviders

Kies bij betaalproviders : Sumup kaartlezer

Nu gaan we de kaartlezer koppelen met Sumup. Hiervoor heb je uw sumup login account nodig.

Klik dan onderaan rechts beneden op "Test betaal kaartlezer"

Dan krijg je volgende meldingen:

Klik op "Sta toe"

Geef je sumup login account gegevens in

Koppel je betaalkaartlezer..

Nu is het sumup bakje gekoppeld met Posworld en kan je betalingen gaan uitvoeren.

Voorbeeld afrekenen in kassa met Sumup

Als je in het betaalscherm staat, zie je nu een nieuw icoontje nl Sumup icoontje

Kik op dit icoontje, nu gaat de kassa het bedrag doorsturen naar het sumup bakje.

Als de betaling is geslaagd dan krijg je deze melding :

En nu komt de knop "VOLTOOIEN" in de kassa actief

Een Sumup betaling wordt in het systeem geregistreerd als "KAART (BC/PIN)" betaalmethode. (want sumup is een betaalkaart systeem net zoals bancontact / ccv pin..)