Ontbreken er soms gegevens van een klant in hun klantenformulier zoals  telefoon, email ?

Laat de klant zelf zijn gegevens aanvullen met hun eigen gsm / mobiel.

Zo verlies jij geen tijd moet deze informatie in te vullen.

Hoe ?

De meeste mobiele toestellen (zeker bij Apple) ondersteunen het inlezen van een QR code.

In een QR code zit een link naar een mini website (beveiligd met een unieke code) waarop de klant zelf zijn gegevens kan raadplegen / aanpassen.

Deze QR code kan je ook afprinten of de klant kan deze van het jouw scherm inscannen met zijn mobiel.

QR code tonen : ga in klantbeheer , kies een klant en klik op QR knop

Nu wordt een QR code getoond

Nu kan de klant deze QR code inscannen met zijn mobiel. (Bij Apple kan je gewoon de camera gebruiken, bij Andriod moet je soms een aparte app gebruiken)

De klant krijgt dan op zijn gsm volgende pagina met zijn account gegevens.

Algemene veiligheidsinstellingen QR code klant

De QR codes die getoond worden zijn max 15 minuten geldig.

Na 15 minuten wordt het niet meer toegelaten om de gegevens op te vragen.

Een QR code kan maar 1 keer gebruikt worden.

De QR code is een unieke code