Je hoeft niet noodzakelijk naar het klantenbeheer in het menu te gaan om een nieuwe klant toe te voegen.

Je kan dit ook vanuit de agenda.

Hoe ?

(deze werking is identiek op iphone)

Klik op een vrije plaats om een nieuwe afspraak op te maken en klik dan op "Klant"

Zoek dan de klant uit, indien klant niet gevonden is, kan je rechtsboven op "+" klikken om een nieuwe klant op te maken

Maak nu de nieuwe klant op en klik dan op "bewaar"

Nu kom je terug in de lijst van de klanten en staat deze nieuwe klant helemaal bovenaan. Klik nu op deze klant ..

Deze nieuwe klant is nu toegevoegd en is gekozen in de afspraak.