enkel voor beheerders

Indien je een bon hebt opgemaakt en deze is helemaal niet juist dan kan je deze transactie rechtzetten.

Hoe doe je dit :

Ga naar de kassa en klik op de 2 "tandwieltjes" onderaan, dan krijg je dit scherm.

Kies vervolgens "Transacties" om de kassabonnen na te gaan.

Klik op  "Wijzig transactie". Dan wordt de bon terug naar de kassa

gestuurd en kan je dit zien door de rode balk in het kassascherm.

Nu kan je deze bon aanpassen totdat deze terug in orde staat.

Indien je een verkeerde betaalmethode hebt gekozen : vb KAART maar het moet CASH zijn.

Klik op BETAAL, zodat je in het betaalscherm kom te staan.

Klik vervolgens op de betaalmethode dat je wenst te wissen en klik dan op  "C"

Klik vervolgens op de correct betaalmethode : "CASH" en geef het bedrag in.

Klik vervolgens op "VOLTOOIEN"

Nu is de betaalmethode aangepast van KAART --> CASH