Pakketten zijn groepen van behandelingen. Deze pakketten kan je dan in de agenda alsook in de kassa gebruiken.

Een voorbeeld van een pakket in een kapsalon is :

Kleuren + Knippen dames

• Keuren
  • Dames snit

Hoe maak je een pakket op :

Ga naar Menu > Instellingen > Pakketten

Klik op "+" rechtsboven om een nieuw pakket op te maken

Geef dan in :

• Naam pakket  (vb Kleuren en snit dames)
  • Kies een categorie waaronder het pakket getoond dient te worden (voor agenda en kassa)
  • Kies dan de diensten (behandelingen) die horen bij het pakket. De volgorde die getoond wordt = de volgorde in uitvoeren van pakket. (Dus kleuren dient boven snit te staan)
  • Verkoopprijs = prijs van pakket  (een pakketprijs kan lager zijn dan de totale prijs van de afzonderlijke behandelingen, dit wordt automatisch verrekend in de kassa)
  • Klik op "Bewaar"

Als je dan in de agenda onder deze rubriek gaat kijken dan zie een pakket (met circel linksbeneden)

Je kan ook op een andere manier een pakket opzoeken in de agenda (iphone werking)

Hoe :

Klik rechtsboven op het icoontje

Dan kom je in de lijst van de behandelingen , klik dan nog eens op het icoontje rechtsboven

Nu kom je in de lijst van de pakketten waaruit je een pakket kan kiezen

Ter info : indien tussen 2 behandelingen in een pakket een pauze (wachttijd) is ingesteld dan gaat er in de agenda ook een tijd voorzien worden tussen deze 2 behandelingen.

Zodat je optimaal gebruik kan maken van de agenda.