Om de eID module te gebruiken, zorg dan Bluetooth op je ipad/iphone actief is.

Configureer nu op de ipad / iphone de module.

Ga naar Instellingen > Randapparatuur > Identiteitskaartlezer (EID)

Kies dan “ACS EID reader”  en klik vervolgens op bewaar.

Je kan dan ook eventueel de eID reader testen via de knop "Test EID kaartlezer"

Als je nu naar het klantenbeheer gaat, dan ga je rechtsboven het “eID” logo icoontje zien staan.

Als je daar op klikt dan wordt het eID formulier getoond.

Stappen om eID in te lezen :

• Zet nu de schakelaar van de eID aan (omhoog) naar icoontje van Bluetooth (dus niet naar beneden – usb)
  • Dan ga je in de app zien dat de kaartlezer is gevonden
  • Groen vinkje bij kaartlezer
  • Steek nu een eID pas in de kaartlezer
  • Wacht totdat de knop “Neem klant” een andere kleur krijgt.
  • Klik  op de knop “Neem klant”
  • Eens de klant is ingelezen, zet de schakelaar dan terug af (terug in het midden)

Deze eID reader werkt met een batterij. Als de kaartlezer niet meer werkt, dan gaan er rode lampjes branden op de eID lezer. Dan moet je deze eID reader terug opladen.

Plaats dan de witte USB kabel in de USB poort op de reader en hang deze tijdelijk aan vb je iphone  / ipad oplader.

Indien de kaartlezer geen gegevens toont probeer dan dit :

• Sluit het programma Posworld
  • Zet eens Bluetooth af
  • Zet dan bluetooth terug aan
  • Probeer opnieuw

Informatie over kaartlezer status leds