Deze kassabonprinter wordt via Lightning kabel aan de printer aangesloten.

Dit is de standaard kabel die bij je ipad / iphone voorzien is. Gebruik best een originele kabel van Apple.

Zorg dat er in de printer papier zit. Papier kan je voorzien aan door met de linkerklep aan de voorkant de de lade te openen.

Sluit de kabel op de "IPAD 2.4A" poort aan.

Heb je een barcode scanner ? de barcode scanner moet op één van USB poort 0.5A aangesloten worden.

** Enkel barcode scanners die op de site van www.posworld.be staan zijn geschikt hiervoor ***

Rechts moet je de voeding aansluiten  (DC 24V).

Zet nu de printer op.

Open nu Posworld app en ga naar Instellingen > Randapparatuur

Printer activeren in Posworld

• Klik op "Randapparatuur
  • Klik rechts op "Printer" en kies "cPrint 80mm printer"
  • Klik op "Bewaar" rechtsboven
  • Klik terug op "Randapparatuur"
  • Klik dan op "Test kassabonprinter"
    • Als het goed is ingesteld dan zou er een klein kassabonnetje uitgeprint worden.

Scanner activeren in Posworld

• Klik op "Randapparatuur"
  • Klik rechts op "Barcode scanner" en kies mPop Scanner
  • Klik op "Bewaar" rechtsboven
  • Klik terug op "Randapparatuur"
  • Klik dan op "Test barcode scanner"
    • Scan nu eens een willekeurige barcode , deze zou dan de barcode cijfers moeten aangeven.