* Enkel toegelaten voor beheerders *

Indien een medewerker  te laat heeft ingelogd en je wenst dit recht te zetten voer dan volgende stappen uit:

Tijdregistratie aanpassen / wissen

• Klik in linkermenu  op "Tijdregistratie"
  • in de module tijdregistratie ga je rechtsboven een tanwiel zien , klik op dit tandwiel
  • Dan krijg je de lijst van de medewekers te zien, kies vervolgens een medewerker uit.
  • Nu in het detailscherm zie je de tijdregistratie uren van deze medewerker.
  • Kies dan de registratie uit die je wenst aan te passen
    • Je kan begin / einduur aanpassen (of invullen indien medewerker is vergeten af te melden)
    • Of je kan ook de registratie verwijderen.

Nieuwe tijdregistratie toevoegen

Soms kan het gebeuren dat een medewerker een tijdregistratie heeft vergeten en je wenst deze zelf toe te voegen.

Hoe ?

• Klik in linkermenu  op "Tijdregistratie"
  • in de module tijdregistratie ga je rechtsboven een tanwiel zien , klik op dit tandwiel
  • Klik dan op een medewerker
  • Standaard gaan de registratie van deze medeweker getoond worden op huidige dag
    • Indien je een registratie op een andere datum wenst toe te voegen klik dan rechtsboven op het calender icoontje
    • Klik vervolgens op "+" om een nieuwe registratie toe te voegen.

IPAD layout

IPHONE layout

Heeft zelfde layout als iphone (master detail werking)