Wens je de producten van je webshop te tonen in Facebook shop  maar je hebt nog geen facebook shop ?

Voer dan volgende stappen uit :

Ga naar  https://www.facebook.com/products

Indien er nog geen winkel bestaat kies " + Winkel toevoegen"

Aan de slag > klik op volgende

Kies "betalen op een andere site" , klik op volgende

Kies dan de Facebook pagina waarop je de producten wenst te tonen.

Klik vervolgens op Je account (bedrijfsaccount) en klik dan op volgende

Klik dan op "+ Nieuwe catalogus maken" en geef vb naam in "Posworld webshop"

Klik dan op volgende

Klik dan op "Instellingen voltooien"

Nu is de shop opgezet in Facebook opgezet.

Nu kan je de shop configureren , volg onderstaande link :

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002126855-webshop-producten-tonen-in-facebook-shop-instagram-shop