Het is mogelijk om de producten die in Posworld webshop zitten automatisch aan te leveren in Facebook Shop met controle iedere dag. Zo heb je een Facebook shop die automatisch wordt geupdate met nieuwe producten, prijzen en foto.

Als de klant op een product klikt dan wordt deze automatisch doorgestuurd naar de webshop site van Posworld en kan de klant daar verder in afrekenen indien nog op voorraad.

Welke producten zuller en worden getoond in Facebook shop ?

Dit zijn de voorwaarden voor elk product :

• Producten die op voorraad zijn in Posworld (of wanneer shop is ingesteld dat er geen controle op voorraad dient te gebeuren)
  • Product moet minstens 1 hoofdfoto hebben (foto 1 in webshop artikel item)
  • Er moet een omschrijving aanwezig zijn bij het product
  • Is zichtbaar in Posworld webshop (dus producten die aan een verborgen categorie hangen zijn worden niet getoond)

Posworld levert max 1000 producten aan. De meest recente / gewijzigde producten en die voldoen aan bovenstaande eigenschappen worden getoond in je facebook Business webshop.

Hoe opzetten ?

Indien je nog geen Facebook Business Shop heb , maak dan één op : meer info

Ga naar Facebook Business Page - Catalog Manager en klik op "Gegevensbronnen"

Klik op "Uploaden in bulk gebruiken" en klik op volgende

Kies gepland overzicht

Klik op Volgende

Geef de URL in van de webshop API  (vraag deze url aan bij ons)

Stel automatische updates op DAGELIJKS

Voltooi de update installatie

Klik op "Uploaden"

Vanaf nu is Facebook shop geactiveerd en zal het elke dag gaan syncen met Posworld webshop