Het is mogelijk om met maten en kleuren te werken. Hiervoor moet je account worden ingesteld.

Indien je met maten en kleuren wenst te werken contacteer ons voor activatie want de toepassing product beheer ziet er dan anders uit.

het instellen en beheren van Kleur en maatartikelen zijn enkel mogelijk via de webApp!

Hoe opzetten ?

Onderstel je hebt een product in 3 kleuren. (ROOD, GROEN, BLAUW).

In Product > Product klik op  "+" om een nieuwe product toe te voegen.

Dan krijg je onderstaand scherm.

De product module heeft nu 2 extra opties :

• Soort product
    • Algemeen product (gewoon product)
    • Maat product   (vb SM / XL ..)
    • Kleur product   (Rood, groen,...)
  • Kleur / Maat veld.

Maak nu het artikel op en klik op "BEWAAR". Nu is het product toegevoegd in het systeem.

Nu kan je de maten / kleuren gaan toevoegen.

Klik hiervoor op de "optie" knop die bij het product aanwezig is. (enkel vanuit de lijst beschikbaar)

Nu kan je de productopties gaan toevoegen via de knop "Nieuw optie artikel toevoegen"

Intern in het systeem wordt dan een nieuwe artikel opgemaakt. Op deze manier kunnen we ook de voorraad per artikel met optie bijhouden.

In bovenstaand voorbeeld zal je dan deze 3 optieregels zien staan :

Hoe ziet dit er dan uit op de webshop ?

Tips :

• Indien er geen foto is ingesteld in een optie maat/kleur artikel dan wordt de foto overgenomen (webshop) van het hoofdartikel  (wat het meeste geval zal zijn bij maat artikelen)
  • Bij kleur artikelen is het tof om ook de kleur te tonen van het product. In dit geval moet je gewoon de hoofdfoto (foto 1 webshop) gebruiken om kleur weer te geven product. Bij keuze van een kleur wordt dan deze foto getoond die aan het artikel is gekoppeld.

In de webApp versie van de kassa zal enkel het HOOFD maat/kleur artikel getoond worden. Als je dan op dit artikel klikt dan krijg je een popup met de kleuren of maten waaruit je kan kiezen.