Indien je niet wenst dat je iedere keer het puntensaldo moet tonen aan de klant indien ze voldoende punten hebben, dan kan dit nu ook.

Posworld heeft een module ontwikkeld waarbij het puntensaldo getoond kan worden op een andere ipad.

Deze ipad kan je dan op de toonbank zetten  naar de klant gericht.  ( Klantendisplay)

Externe ipad instellen als klantendisplay

Op de ipad die je als klantendisplay wenst te gebruiken, download de app "Posworld"

Eens geinstalleerd en bij opstart van Posworld geeft NIET je account gegevens in, maar geef in het login veld de tekst  : Display

(Dus login = display , en wachtwoord = leeg laten)

Nu ga je zien dat de app als 2e scherm wordt opgestart en dan zie je dit ongeveer :

Nu wacht de ipad op een signaal van Posworld op de ipad/iphone die je gebruikt voor klanten,afspraken,kassa...

Nu moeten we deze ipad instellen zodat hij het 2e scherm kan aansturen ?

Op je ipad/iphone waar je Posworld momenteel op gebruikt dan moet je deze nu instellen dat hij ook het puntensaldo van de klant naar een externe ipad zend.

Ga naar  Menu > Instellingen > Randapparatuur en klik op "Externe Ipad klantendisplay"

Kies dan "Ipad klantendisplay"  en klik op bewaar

Open terug Menu > Instellingen > Randapparatuur  en klik onderaan op "Test klantendisplay".

Als je op het klantendisplay nu een bedrag 999.00 EUR ziet verschijnen , dan is het 2e scherm gevonden en kan je deze gaan gebruiken.

Het 2e display scherm ondersteunt volgende beelden :

• Toont puntensaldo klant
  • Toont huidig tijdstip  (klok, dit wanneer toestel wacht op data van Posworld)
  • Toont totaal te betalen bedrag (in kassa)

In 2e scherm rechtsboven kan je door te klikken op het tandwieltje ook een andere achtergrond kiezen of zelfs een eigen gekozen achtergrond opladen.